Publicat pe

Cum se pot comanda produse?

E o intrebare pe care am primit-o recent si e nevoie sa dau un raspuns.

Datorita faptului ca nu sunt in tara si implicit toate decoratiunile, cutiile decorative sau tricourile pe care le-am realizat sunt departe de tara, am dezactivat pentru moment butonul de cumparare din magazin.

Planul este ca la finele acestei luni sa le trimit in tara pentru a putea fi expediate de acolo, implicit cu un pret de transport mai mic. In momentul in care un obiect este in Romania si pregatit pentru expediere, butonul de cumparare de pe site va fi activ si va putea fi folosit pentru comanda ( sau imi trimiteti mesaj privat)

Daca este vorba de vreo comanda urgenta sau o lucrare personalizata care nu poate astepta, pe site sau forum exista formular de contact, imi trimiteti un mesaj si discutam detaliile, existand posibilitatea trimiterii cu curier extern sau serviciu postal. Singurul inconvenient la trimiterea unui pachet de aici este pretul de transport.

Daca sunt detalii care imi scapa acum, lasati-mi un mesaj.

Aaa…am uitat sa spun, in zilele urmatoare, partea de suveniruri se va imbogati cu un nou tip de suvenir/ cadou care va fi si pe placul celor pasionati de tehnici de supravietuire.

Fii cu ochii pe blog si pe magazin, iar daca vrei sa te tinem la curent cu actualizarile de pe site, aboneaza-te la newsletterul nostru ( vezi formular in partea de jos a paginii)