Publicat pe

Cheile Nerei Info si noua interfata a site-ului

Salutare si bine v-am regasit la a treia si poate cea mai completa, pana acum, dintre versiunile site-ului Cheile Nerei Info.

Cei care au mai vizitat site-ul Cheile Nerei Info , poate isi aduc de prima versiune a site-ului, o platforma destul de stabila, dar relativ haotica, in sensul ca informatia era destul de greu de gasit. Trebuia sa fii bun prieten cu functia de cautare in forum.

Cea de-a doua versiune, care includea si o interfata de site cu cateva fotografii, era rapida pentru incarcarea pe mobile si tablete, dar era greu de updatat si oarecu mrigida in actualizarea informatiilor.

Aceasta noua platforma, cea de-a treia,  le include pe cele doua de mai sus, la care se adauga inca o sectiune de blog cu informatii doar legate de site (anunturi, concursuri, noutati, etc) si o sectiune numita SUVERNIRURI, unde cei interesati, poti achizitiona diverse suveniruri legat de Cheile Nerei.

In meniul principal, pot fi gasite diverse informatii legate de locatiile de pe Cheile Nerei, informati generale despre drumetie, legende ale locului si detalii legate de accesul si buna organizare a unei excursii ( harti, marcaje, etc) in Rezervatia Cheile Nerei-Beusnita.

In partea de jos a site-ului se pot gasi informatii legate de vremea pe patru zile in zona (informatii meteo actualizate automat), un calendar ortodox cu sarbatorile de peste an si o sectiune care actualizeaza in mod automat informatiile legate de articolele din blog si forum.

Site-ul va fi in continua actualizare. Sugestiile, criticile dar si laudele sunt binevenite. Poate fi folosit direct formularul de contact de mai jos, forumul de discutii sau cartea de oaspeti unde pot fi lasate mesaje si impresii.

 

 

[contact-form-7 id=”41″ title=”Contact form 1″]