Fete galati, fete galati

fete galati

Sport Quebecois Dating Site

Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Femeie care cauta omul Evreux

Surse din randul anchetatorilor spun ca agresiunea s-a produs sambata in scara unui bloc din orasul Galati, iar victime sunt doua fetite de 6 si de 7 ani. Copilele au povestit parintilor ca un barbat le-a urmarit in bloc, le-a oprit si le-a pipait in zonele intime.

Aceleasi surse sustin ca victimele nu au fost violate si ca agresorul a fost prins dupa ce parintii au alertat Politia. Reprezentantii Politiei Galati au transmis ca o tanara i-a alertat dupa ce a vazut un barbat intr-o ipostaza indecenta.

Site- ul de intalnire orleans

Politistii s-au dus la fata locului si au gasit un barbat de 44 de ani din Galati. In urma verificarilor au fost identificate fetitele de 6 si 7 ani. Barbatul le-ar fi abordat in parcul din vecinatate si, sub pretextul ca le arata o pisica, le-a chemat in scara blocului.

Dating Site Record propozi? ie

Suspectul fete galati pedofilie a fost retinut, iar luni, instanta a admis arestul preventiv pentru urmatoarele 30 zile. Legal disclaimer: Acesta este un articol informativ.

Face? i cuno? tin? a cu un barbat englez

Articole asemanatoare.

Informațiiimportante