Forum

You need to log in to create posts and topics. Login · Register

Targul de Toamna de la Oravița, ediția a VI-a - 2017

Primăria Orașului Oravița organizează, în perioada 14 – 15 octombrie 2017, cea de-a VI -a ediție a Târgului de Toamnă de la Oravița.

Devenit deja o tradiție, târgul va avea și în această toamnă expoziții cu vânzare de produse agricole, produse tradiționale, unelte și utilaje agricole, precum și expoziții cu păsări de rasă. Ca în fiecare an, partenerul principal al evenimentului este Camera Agricolă a județului Caraș – Severin.

În prima zi de târg, pe lângă expozițiile cu vânzare, va avea loc și expoziția culinară cu produse tradiționale, la care vor participa elevi ai școlilor orăvițene, parteneri fiind: Liceul Teoretic „General Dragalina”, Liceul Tehnologic „Mihai Novac”, Școala Gimnazială „Romul Ladea”, Grădinița cu program prelungit nr. 1, Centrul de tineret „Adormirea Maicii Domnului”, Centrul de tineret „Sf. Ecaterina” din orașul din Valea Carașului. Evenimentul se va desfășura pe Platoul din fața Gării din Oravița.

În fiecare dintre cele două zile ale târgului vor avea loc spectacole de folclor oferite de ansambluri de cântece și dansuri populare din Oravița și împrejurimi.

 

sursa: http://reper24.ro

Comments are closed