-Acum noua luni am venit la dvs sa cumpar un pachet de prezervative si nu ati avut. Acum aveti? -Da -Baga-ti-le in fund si dati-mi un pachet de pampers -Acum noua luni am venit la dvs sa cumpar un pachet de prezervative si nu ati avut. Acum aveti? -Da -Baga-ti-le in fund si dati-mi un pachet de pampers ...cand tii prea multa basinile in tine ...cand tii prea multa basinile in tine un banc fain un banc fain Atunci cand natura iti arata cum arata radacina patrata Atunci cand natura iti arata cum arata radacina patrata Un bărbat și o femeie se ciocnesc într-un accident rutier. Cele două mașini sunt distruse dar din fericire cei doi sunt teferi și nevătămați. Reușesc să iasă din mașinile avariate la care femeia rostește: Un bărbat și o femeie se ciocnesc într-un accident rutier. Cele două mașini sunt distruse dar din fericire cei doi sunt teferi și nevătămați. Reușesc să iasă din mașinile avariate la care femeia rostește: O nevasta se intoarce acasa si il prinde pe barbatul ei in pat cu alta . Bineinteles ca incepe sa tipe tare :”golane, nesimtitule, ce faci cu asta in pat! sa iti fie rusine !!!” . O nevasta se intoarce acasa si il prinde pe barbatul ei in pat cu alta . Bineinteles ca incepe sa tipe tare :”golane, nesimtitule, ce faci cu asta in pat! sa iti fie rusine !!!” .Bancuri
- Nu îmi vine să cred, tu ești un bărbat iar eu o femeie, uită-te la mașinile noastre sunt complet distruse,dar totuși noi suntem teferi. Ăsta e un semn, destinul a vrut să ne întâlnim și să devenim prieteni, să trăim împreuna in pace pentru tot restul zilelor
Iar el:
- Sunt de acord trebuie să fie un semn din cer!
Femeia continuă:
- Și iată încă un miracol... mașina mea este complet distrusă dar sticla de Șampanie ce o aveam in mașina nu s-a spart. Cu siguranță destinul a vrut ca noi să ciocnim în cinstea întâlnirii noastre...
Femeia îi dă sticla, el o deschide și bea aproape jumătate din ea,după care i-o dă ei... dar femeia pune dopul la sticlă fără să guste nici măcar o picătură..
Bărbatul întreabă:
- Tu nu bei???
Femeia răspunde:
- Nu... aștept să vină poliția ...
- Nu îmi vine să cred, tu ești un bărbat iar eu o femeie, uită-te la mașinile noastre sunt complet distruse,dar totuși noi suntem teferi. Ăsta e un semn, destinul a vrut să ne întâlnim și să devenim prieteni, să trăim împreuna in pace pentru tot restul zilelor
Iar el:
- Sunt de acord trebuie să fie un semn din cer!
Femeia continuă:
- Și iată încă un miracol... mașina mea este complet distrusă dar sticla de Șampanie ce o aveam in mașina nu s-a spart. Cu siguranță destinul a vrut ca noi să ciocnim în cinstea întâlnirii noastre...
Femeia îi dă sticla, el o deschide și bea aproape jumătate din ea,după care i-o dă ei... dar femeia pune dopul la sticlă fără să guste nici măcar o picătură..
Bărbatul întreabă:
- Tu nu bei???
Femeia răspunde:
- Nu... aștept să vină poliția ...
El in schimb, foarte calm i spune “lasa-ma sa vorbesc , sa-ti explic “
“ce vrei sa-mi explici, totul este foarte clar, nu e nimic de spus!”.
“uite, draga, lasa-ma sa iti povestesc, dupa care o sa te las sa faci ce vrei, bine ?”
“Hai spune, vedem ce ai curaj sa zici…”
“deci, draga mea, eram cu masina in oras si am vazut o tipa saraca care era aproape moarta de foame, imbracata foarte urat, si am zis sa o ajut . Am luat-o cu masina , am adus-o acasa si mi-am dus aminte ca in frigider era mancarea facuta de maica-mea ieri, pe care tu nu ai vrut sa o mancanci ca sa nu te ingrasi . I-am dat-o si ea a mancat cu o pofta extraordinara , i-a placut foarte mult si a inceput sa isi revina . Atunci am zis, bine, dupa ce ai mancat vedem ce pot sa iti dau ca sa te imbraci mai decent . Am gasit in dulap blugii pe care ti cumparasem de ziua ta , dar din pacate nu ti-au placut si nu i-ai purtat nici o data . Ea in schimb a fost super fericita pentru ca i-au placut foarte mult . Apoi am gasit si camasa pe care ti-o luasem de craciun , dar de care ai zis ca e prea sexy si nu ai avut curaj sa te imbraci cu ea . Tipa asta a fost super incantata de camasa, se uita in oglinda si tot zicea..uite ce frumoasa sunt acum .
In sfarsit, am gasit si pantofii pe care ti i-ai cumparat cu 300 de euro , dar apoi ai vazut-o pe o colega de-a ta cu aceiasi pantofi si i- ai aruncat cat colo foarte suparata,de atunci nu ai mai vrut nici sa-i vezi . Ei nu- i venea sa creada ca putea sa poarte pantofi de genul asta . Atunci era in regula, deja era la usa pregatita sa plece , cand la un moment dat m-a intrebat. Auzi, nu cumva mai ai ceva pe care sotia ta nu mai foloseste ?”
El in schimb, foarte calm i spune “lasa-ma sa vorbesc , sa-ti explic “
“ce vrei sa-mi explici, totul este foarte clar, nu e nimic de spus!”.
“uite, draga, lasa-ma sa iti povestesc, dupa care o sa te las sa faci ce vrei, bine ?”
“Hai spune, vedem ce ai curaj sa zici…”
“deci, draga mea, eram cu masina in oras si am vazut o tipa saraca care era aproape moarta de foame, imbracata foarte urat, si am zis sa o ajut . Am luat-o cu masina , am adus-o acasa si mi-am dus aminte ca in frigider era mancarea facuta de maica-mea ieri, pe care tu nu ai vrut sa o mancanci ca sa nu te ingrasi . I-am dat-o si ea a mancat cu o pofta extraordinara , i-a placut foarte mult si a inceput sa isi revina . Atunci am zis, bine, dupa ce ai mancat vedem ce pot sa iti dau ca sa te imbraci mai decent . Am gasit in dulap blugii pe care ti cumparasem de ziua ta , dar din pacate nu ti-au placut si nu i-ai purtat nici o data . Ea in schimb a fost super fericita pentru ca i-au placut foarte mult . Apoi am gasit si camasa pe care ti-o luasem de craciun , dar de care ai zis ca e prea sexy si nu ai avut curaj sa te imbraci cu ea . Tipa asta a fost super incantata de camasa, se uita in oglinda si tot zicea..uite ce frumoasa sunt acum .
In sfarsit, am gasit si pantofii pe care ti i-ai cumparat cu 300 de euro , dar apoi ai vazut-o pe o colega de-a ta cu aceiasi pantofi si i- ai aruncat cat colo foarte suparata,de atunci nu ai mai vrut nici sa-i vezi . Ei nu- i venea sa creada ca putea sa poarte pantofi de genul asta . Atunci era in regula, deja era la usa pregatita sa plece , cand la un moment dat m-a intrebat. Auzi, nu cumva mai ai ceva pe care sotia ta nu mai foloseste ?”
Forum
Forum NavigationYou need to log in to create posts and topics.Bancuri
septembrie 5, 2018, 5:43 amseptembrie 19, 2018, 5:39 pmoctombrie 11, 2018, 11:59 pmoctombrie 11, 2018, 11:59 pmoctombrie 17, 2018, 10:31 amianuarie 5, 2019, 7:33 am