Datand olandeza. datând - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

datand olandeza

Send email Leeuwarden este un oraș fantastic situat în partea de nord a Olandei, în provincia Friesland. Ca capitala a statelor, Leeuwarden are o populație de Regiunea are descoperiri arheologice datând din epoca romană și a fost menționată în istoria scrisă de mai multe sute de ani.

Datorită căilor navigabile extinse și a apropierii de Marea Nordului, Leeuwarden a reprezentat un important post comercial până în secolul al Datand olandeza - După aceea apele au început să se retragă, ceea ce a dus la o scădere a activității pentru regiune.

Meniu de navigare

Ca centru economic al provinciei Friesland, Leeuwarden are o serie de atracții de la parcuri publice până la canale și clădiri istorice și este o bază excelentă pentru a explora Insulele Frisian. Să explorăm cele mai bune lucruri de făcut în Leeuwarden: 1. Oldehove Sursă: flickr Oldehove Această structură veche este de fapt un turn de biserică neterminat, situat în centrul orașului Leeuwarden.

O caracteristică distinctă a acestui turn este săraca - De fapt, se înclină mai mult decât faimosul turn înclinat din Pisa!

Translator online gratuit în 45 limbi ale lumii

Construit inițial în anii ca competiție pentru turnul Martinitoren din Groningen, Oldehove oferă un design de cărămidă și gresie.

Atracția principală a acestui turn este, fără îndoială, viziunea de la vârful său - puteți urca scările înfășurând în vârful turnului și vă puteți ridica pe acoperiș. De aici veți avea vederi uimitoare ale întregului oraș Leeuwarden și în jurul milelor. Leeuwarden este un oraș fantastic situat în partea de nord a Olandei, în provincia Friesland.

Locul de dating din Caraibe in Fran? a matrimoniale raid femei

Biserica Saint Boniface Sursă: flickr Sint-Bonifatiuskerk, Leeuwarden Proiectat într-un stil gotic de renaștere, această biserică a fost creată îndeci este relativ nouă în comparație cu unele dintre celelalte structuri religioase din țară.

Numit după ce misionarul englez Bonifatius, pe care olandezul îl ucisese indecis în secolul al VIII-lea, această clădire are de asemenea un clopot central mare, cum ar fi Oldehove.

Datand olandeza cel mai înalt turn de biserică din regiunea Friesland, puteți să vă urcați și să aveți o vedere diferită asupra orașului Leeuwarden și, de asemenea, vârful turnului Oldehove! În interiorul bisericii există niște ferestre vitrate frumoase și un organ ornamentat cu tevi. Muzeul Fries Sursă: flickr Fries Museum Considerat cel mai mare și mai important muzeu din regiune, muzeul Fries se axează pe istoria și cultura din Friesland.

Situat în centrul orașului, lângă clădirea De Waag, muzeul este ușor accesibil. Dacă sunteți în căutarea unei înțelegeri în această regiune foarte distinctă și tradițională a Olandei, atunci muzeul Fries va datand olandeza.

  • Limba neerlandeză (incorect numită olandeză) - Lektor
  • Olanda de Sud - Wikipedia
  • Revolta Olandeză - Wikipedia
  • În căutarea unui bărbat de întâlnit

Aici puteți afla despre limba friesiană, istoria poporului și, de asemenea, principalele industrii care Cauta? i femeia Celibamy 61 ajutat regiunea să prospere.

Traducere "datând" în engleză

În plus, există o colecție de artefacte adunate din zonă, precum și o colecție de artă olandeză. Construită în aniiparcul acoperă peste de hectare și este extrem de popular ca o locație pentru a vă bucura de activități în aer liber. Aici puteți găsi o mulțime de iazuri, lacuri, trasee de drumeții și ciclism, plaje, peluze și pășuni. Urcați prin frumosul sat, relaxați-vă pe una dintre datand olandeza mici sau chiar faceți o baie în ape.

1. Oldehove

De asemenea, puteți găsi grădina zoologică Aqua, mai multe campinguri și terenul de golf Groene Star. Insula Ameland Ameland La nord de Leeuwarden se află insulele frizii impresionante. Acest lanț de insule acționează ca o barieră de coastă și este o destinație fantastică de vacanță pentru populația olandeză și pentru turiști să exploreze.

Maghrebin Dating Site. Celibamy Weekend de intalnire

Ameland are o populație de doar împărțită între patru sate mici. Pentru a ajunge pe această insulă puteți lua un feribot regulat de la Holwerd, care vă duce direct în satul Nes.

Explorați insula, faceți datand olandeza plimbare prin sat și vedeți frumoasa zonă pitorească Oerd, acoperită de dune de nisip. Dacă vă place să urmăriți păsările Amerland este paradisul dvs.

Cautarea site- ului prietenos de dating Omul datand de SMS

Insula Terschelling Sursă: flickr Terschelling Al doilea dintre cele mai mari insule din Frisia, Terschelling, se poate ajunge printr-un feribot de pasageri care se deplasează din orașul de coastă Harlingen. Harlingen se află la vest de Leeuwarden și este nevoie de aproximativ 25 de minute pentru a ajunge acolo cu mașina.

Cercetarea? tiin? ifica asupra omului femei serioase cu nr tel

Terschelling este o mare rezervație naturală, iar peisajul aici este sălbatic, dur, dar frumos. Traverse de linie de plajă de aur ambele părți ale insulei și pășuni verde rulant, dune stâncoase și câmpuri acoperite de vânt acoperă această insulă.

Vizitați satul liniștit West Terschelling și portul de la Dellewal, sau închiriați o bicicletă și explorați traseele care străbat peisajul.

ASMR Berbaringlah Untuk Kesemutan 💆🏻‍♀️ (Indonesia ✔) Full Perawatan Kulit Korea, Operasi Lasik

Insula Vlieland Sursă: flickr Vlieland Probabil cea mai interesantă din Insulele Frisiane locuite, Vlieland are o populație de doar și un singur datand olandeza - Oost-Vlieland. La fel ca la Terschelling, Vlieland este atins printr-un feribot care călătorește din Harlingen la intervale regulate în timpul zilei. Partea de vest a insulei este dominată de o mare parte a nisipului, în timp ce partea de est conține satul și mai multe locuri de campare.

Puteți să vă cufundați cu adevărat aici în natură și să admirați peisajul rustic minunat pe care Vlieland trebuie să-l ofere. Închiriați o bicicletă din sat și vezi unde te iau picioarele. Parcul Prinsentuin Sursă: flickr Prinsentuin Park Unul dintre numeroasele parcuri publice frumoase din Leeuwarden, puteți găsi Parcul Prinsentuin pe marginea de nord a centrului orașului, direct pe rețeaua canalului în formă de stea.

Această zonă face parte din apărarea originală a orașului, însă atunci când nu mai erau necesare, a fost transformat într-un parc superb.

Newsletter

Acesta are un stil peisagistic tipic englezesc, cu o varietate de copaci, căi de rulare și zone de ședere. Există, de asemenea, un lac central cu o fântână și un restaurant minunat care are vedere la canalul Stadsgracht. Într-o zi de vară frumoasă, nu există un loc mai bun în oraș pentru a vă relaxa, a prinde niște raze și a vă bucura în aer liber.

Informațiiimportante