Femei Abidjan.

Tanella Boni - Wikipedia

Centrul de presă

Fotografie de la Getty Images, a pozat un model Am fost membru dedicat al unei alte biserici, dar, apoi, am început să Femei Abidjan. învățăturile sale despre purgatoriu.

So? ia se intalne? te cu Beaua

Această idee presupune că, după moartea fizică, sufletul ajunge într-un loc similar unei închisori, în care trebuie purificat înainte de a ajunge în paradis. Gândindu-mă la sufletele în suferință din purgatoriu, am reflectat la viitorul meu spiritual și la relația mea cu Isus Hristos.

Primul lucru care mi-a venit în minte a fost să respect cele zece porunci. Simțeam că, făcând acest lucru, harul Domnului avea să-mi permită să evit purgatoriul. Mi-am luat angajamentul de a ține poruncile și am început o perioadă intensă de post, rugăciune, studiu din scripturi și meditare.

Autoritățile ivoriene solicită completarea acestui document atât la îmbarcare, cât și la debarcarea din aeronave în Coasta de Fildeș. Frontierele terestre și maritime rămân închise până la noi dispoziții. Barurile, cluburile, spațiile comerciale sunt deschise.

În acea perioadă, m-am simțit inspirat să adresez o întrebare neobișnuită unui doctor din clinica în care lucram în calitate de contabil șef. Din acel moment, Spiritul ne-a îndrumat discuția. L-am întrebat despre diferențele dintre biserica sa și a mea. Mi-a spus despre Cartea lui Mormon.

Condiţii de călătorie

În timp ce am continuat să discutăm, inima mi s-a umplut de bucurie. Am simțit că primeam răspunsuri la rugăciunile mele.

Site- ul de dating pentru Marocan in Fran? a

Două zile mai târziu, misionarii mi-au dat un exemplar al Cărții lui Mormon, pe care l-am citit și studiat cu ei. Mi s-a părut minunat să învăț lucruri noi din scripturi. Am început să mă supun Cuvântului de înțelepciune.

Site- ul de intalnire pentru femeie vaduva

Când mi-am dat seama că mi-am pierdut interesul față de biserica mea, în care fusesem atât de implicat, m-am întrebat ce s-a întâmplat. M-am rugat și L-am întrebat pe Dumnezeu despre această nouă cale. Când am făcut aceasta, am fost mai convins de adevărul pe care îl găsisem.

Cauta? i un singur jandarm

Am hotărât să mă alătur Bisericii, deși știam că voi avea parte de persecuție. Lucru care s-a și întâmplat, dar Domnul m-a întărit.

Știu că pot merge acolo după ce mor, dacă rămân credincios poruncilor Femei Abidjan. Dumnezeu.

Informațiiimportante