Femeie congoleza

Două femei din Congo cu documentele altor persoane, depistate la frontieră

Site- ul gratuit de dating in Tururi

Două femei din Congo cu documentele altor persoane, depistate la frontieră Două femei din Congo cu documentele altor persoane, depistate la frontieră Miercuri, 08 Noiembrie Poliţiştii de Femeie congoleza arădeni au depistat două femei din Congo care, ajutate de un cetăţean angolez, au încercat să iasă ilegal din România cu documente de călătorie austriece aparţinând altor persoane. În data de Alături de acesta, în autoturism se mai aflau două persoane de sex feminin care s-au legitimat cu documente de călătorie eliberate de autorităţile din Austria.

Cu ocazia controlului, poliţiştii Femeie congoleza frontieră au constatat că persoanele nu corespund cu cele din documentele prezentate la control, motiv pentru care acestea au fost duse la sediul PF pentru cercetări.

Cautarea feti? ei cameroonice

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt, de fapt, Falone K. Femeile au declarat că au recurs la această metodă deoarece doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei Femeie congoleza nu deţineau documente care să le permită să călătorească în Femeie congoleza Schengen. Totodată, în cadrul cercetărilor s-a stabilit că Samuel M.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor trei persoane şi au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale altei persoane, pentru cele două congoleze, iar şoferului pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la trecerea frauduloasă a frontierei de stat urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Intalniri gratuite Cannes.

Informațiiimportante