Fetele brunetele. Maximilian - Blonde, Brunete (Tot Felu' de Fete) | Single

Blonde, Brunete (Tot Felu' De Fete)

fetele brunetele femei sexy din București care cauta barbati din Timișoara

Îmi place să mă trezesc cu soarele în faţă, Şi lui Dumnezeu să —i mulţumesc pentru tot, Ca într-o prefaţă a operei de viaţă. Îmi place să mânânc bine şi de toate, Sunt o gurmandă înfometată de lucruri bune, Măreţe, de pace şi dreptate.

Îmi place să străbat cărările naturii, Din vârf de munte până în vale Şi ochilor să le ofer frumosul, plin de încântare. Îmi place să-mi beau cafeaua dimineaţa Pe un bolovan scăldat în razele de soare, În mijlocul unui râu cu valuri mici, ca viaţa trecătoare.

fetele brunetele Site- ul gratuit de dating in lot

Îmi place să-mi adap setea la gură de izvoare, Iar trupul să mi-l spăl în cascade zgomotoase, reci, Cu incantaţii, de binecuvântare. Îmi place muzica cerului plin de ciripitoare, Ce au inspirat marii artiştii ai lumii, Nimic din întâmplare, pentru încântare.

Îmi plac hainele la modă, mai mult să le privesc, Dar sincer, mă atrage un trening fetele brunetele, Pentru capriciile mele, copilăreşti. Îmi plac călătoriile alături de oameni cu spirit frumos, Iar glumele spuse lângă un foc zdravăn Să fie descântat cu un vin Rose, pentru sufletul setos.

fetele brunetele caut o femeie divortata svrljig

Îmi place să citesc o carte bună, Cocoţată în vârful patului cu dicţionarul alături, Să decodific fetele brunetele nu am învăţat şi ce încă nu ştiu.

Îmi plac toate florile din lume şi din jurul meu, Ce bucură sufletul omenesc cu parfumul lor natural, Şi în şoaptă să le vorbesc.

fetele brunetele Site- ul gratuit de dating La Roche Sur Yon

Îmi place să iubesc, şi să fiu iubită, Dar nu prea am noroc la acest măreţ tupeu Probabil n-am firea potrivită, m-am resemnat, dar greu. Îmi place viaţa la nebunie! Acest miraculos dar divin, Asta sunt eu, nu mai puţin.

fetele brunetele un bărbat din Sighișoara care cauta femei căsătorite din Sighișoara

Informațiiimportante