Marele zodiac

Currently Reading: Marele Zodiac Al Iubirii - Nino Clarus

Acest produs se afla pe stoc si poate fi plasat la curier in 2 zile lucratoare.

marele zodiac

Descriere - Marele zodiac al iubirii Nino Clarus Marele zodiac al iubirii indeamna la sentimente frumoase, la mai multa intelegere intre barbati si femei si, desigur, la un plus semnificativ de cunoastere, totul fiind in serviciul celest al dragostei. Rand pe rand, cele 12 zodiace sunt analizate in corelatie cu iubirea, marele zodiac lucrare fiind o remarcabila sinteza despre iubire, barbati, femei si constelatii, in care, potrivit celor mai intelepti astrologi, iubirea invinge intotdeauna.

Nino Clarus, autorul cartii, considera ca a exista cu adevarat in dragoste, ca barbat sau femeie, este un marele zodiac, este un talent pe care ti-l da divinitatea, dar care poate fi, totodata, cultivat si infrumusetat.

marele zodiac

Livrare se face din stoc, in 24 ore, din depozitul de carte LibrariaOnline. Transportul este gratuit pentru orice comanda de minim lei cu livrare in reteaua de Pachetomate si lei pentru livrarea la usa oriunde in tara prin curier.

marele zodiac

In Bucuresti transportul este gratuit pentru comenzi de minim lei atat pentru livrarea in reteaua de Pachetomate cat si pentru livarea la usa prin curier. Pentru orice si solicitare apelati departamentul Suport Clienti LibrariaOnline.

marele zodiac

Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor marele zodiac, fara a ne informa in prealabil.

Informațiiimportante