Privit. privit - Wikționar

A-și îndrepta ochii spre cineva sau ceva pentru a vedea; a se uita.

  • Звук мотора, похожий на визг циркулярной пилы, заставил его повернуться.
  • Intalnire cu Kabyle Man

Mă gîndeam că am privit vin odată să te văd, că am să rămîn seara tîrziu să privim cerul de la fereastră. Șoimaru îl privi fără să clipească și fără să zîmbească.

Он перезагрузил монитор, надеясь, что все дело в каком-то мелком сбое. Но, ожив, монитор вновь показал то же .

VII Așezat la gura sobei III Tot orașul O lumină cenușie, tulbure, privea pe ferestre. Niciodată n-am să uit cu ce ochi te-a privit, C. Cu ochii serei cei dentîi Eu n-o voi mai privi-o. I Ochii lui nu se sătura privind luciul mării.

Am semănat semințele și le-am privit crescând. I sowed the seeds Te-am privit de dincolo de secole. I've watched you from beyond for centuries. Domnul nici nu mi-a privit tabloul.

L-am privit scurt și fără echivoc. M-a privit lung, parc-ar fi vrut să-mi spuie ceva. Cu mișcare și cu groază Damele și cavalerii l-au privit.

Dating Woman Free Rodez barbati din Timișoara care cauta femei căsătorite din Constanța

A privi pe cineva cu coada ochiului v. Și privesc cum apa curge și la cotituri se pierde. L-am ascultat pe Oance, privind la stele și depănînd Stătu în loc și privi dureros și aiurit în juru-i.

Să se urce într-un pom Soarele galben privea indiferent printre nouri. Rămîne toamna singură pe zare, Privind cu ochiu-i tulbure și mare. A se oglindi.

Soțul ei și două fetițe adorabile au privit-o stingându-se. Her husband and two adorable little girls watched her slip away. Am privit-o dându-și ultimul dolar într-o înfrângere zdrobitoare. I watched her give her last dollar and quit in utter defeat. Din felul în care a privit-o.

În preajma unei păduri străvechi se privea în iaz moara lui Călifar. A considera că ceva privit un anumit lucru, că se prezintă într-un anumit fel; a socoti pe cineva sau ceva dintr-un anumit privit de vedere.

De-acum poți să-i privești ca ginerii mei.

Toata lumea se datoreaza site- ului Free Meet Ille et Vilaine

II Numai la pers. Ce mă privește pe mine cine locuiește aici ori dincolo? Celelalte [treburi] îl priveau pe subprefect.

Site- ul de intalnire 50 de ani Belgia Fondul de cercetare Muslim Girl

În ceea ce privește Acum să stăm aici în ceea ce te privește pe dumneata și să luăm pe istalalt la rînd.

Informațiiimportante